Simpanan Peribadi Yang Pantas, Tips dan Strategi Disediakan. Dapatkan Info Lengkap Di sini

 

 

Keluarkan Semua Duit Anda Dari Bank Dan Saya Akan Tunjukkan Satu Cara Bina KEKAYAAN Yang Anda Sendiri Tidak Akan Percaya Betapa MUDAHNYA!

Dengan 600-700% Kadar Keuntungan Setahun, Ia Satu-Satunya Bentuk Pelaburan Di Muka Bumi Ini Yang TERBAIK. Dan Lebih Baik Lagi Anda Tak Perlu Risau Langsung Tentang Risiko Kerugian...


#ASB Simpanan pelaburan saham yang Bijak,.katanya hehehe
Bila sebut pelaburan, jangan kecilkan kefahaman anda pada hanya pelaburan Amanah #Saham, #deposit tetap, pelaburan #hartanah, stock market, unit #trust dan pelaburan2 dalam negara saja...
Anda perlu besarkan skop sampai ke luar negara, sebab pelaburan bukan permainan budak kecil, ia adalah peperangan ekonomi yang mana tahap survaivalism anda bergantung pada kekuatan ekonomi anda.
Sila buat kajian sendiri, berapa ramai yang berjaya dalam pelaburan dan apa yang mereka buat selepas itu? Sila tanya diri anda, bolehkah anda berjaya tanpa mengharungi sebarang risiko? Beranikah anda menyahut cabaran 2017 nanti?

BUAT LOAN DENGAN BANK,.
#TAKDE PULAK NAK PERTIKAIKAN  HALAL HARAM,.SEBAB TERANG-TERANG HARAM,.
#TAKDE PULAK PERTIKAIKAN RISIKO, SEBAB DAH DAPAT DAN TERANG-TERANG BERISIKO KEMUDIAN HARI,..
 
DI ZENITH GOLD, LETAK MODAL IKUT KEMAMPUAN, CUKUP MATANG, DAPAT HASIL,..lagi banyak songeh, 
Saya nak nasihatkan kalau terdetik dalam hati tu rasa takut melebihi dari keinginan, lebih baik diam, takut terserlah kelemahan diri anda, sebab ahli sendiri tak pernah ditipu dan tertipu,.
 
HALAL & HARAM ZENITHGOLD SUDAH PUN KAMI JELASKAN,..

 

KENAPA ANDA MESTI MELABUR DI ZENITH GOLD ?

1) Keuntungannya 400% setelah kompaunding.

Anda melabur di unit trust 1,000usd hari ini, tahun depan anda dapat dalam purata 10% iaitu 100usd saja.

Jika 1,000 usd anda laburkan di ASB atau ASN atau mana-mana Amanah Saham, purata keuntungan 5% setahun iaitu 50usd saja.

Tetapi, di Zenith Gold anda laburkan 1,000usd, paling minima 0.5% kompaunding harian selama 400hari (setahun 365hari), anda mendapat 5,500usd (400%). Zenith Gold belum pernah bayar 0.5% sejak bermula dan harga emas dijangka naik sepanjang tahun.

2) Anda berhutang di bank untuk beli sebuah rumah, pada kiraan purata RM200k, tetapi anda membayarnya setiap bulan RM1,000 selama purata 35tahun, jumlahnya dalam RM400k, anda sebenarnya membayar untuk 2 buah rumah.

Tapi, jika anda melabur 10,000usd (RM38k), purata profit 0.88% setiap hari selama 400hari, anda mampu mendapat 83,170usd (RM249,512) setelah ditolak 70% dan 10% caj, anda mendapat jumlah 52,397usd (RM157,191) di akaun bank anda. Jadi tahun depan hutang rumah anda hanya tinggal dalam RM42,808.

Terpulang kepada anda samada nak bayar rumah selama 35tahun atau nak selesaikan lebih cepat? Tindakan bijak anda hari inilah yang menyelamatkan anda nanti.

3) Anda bercadang untuk berumahtangga tahun depan, simpanan kini tidak mencukupi untuk belanja perkahwinan nanti, laburkanlah sejumlah wang sebagai contoh 2,000usd, jika paling minima 0.88%, bukankah tahun depan anda mempunyai RM49,900 ?

Jadi, apakah RM49k tidak cukup untuk belanja majlis perkahwinan anda?

4) Anda bercadang untuk mengerjakan Haji tahun depan. Jika begitu mulakan pelaburan anda pada 2,000usd di Zenith Gold.

Bagi mereka yang ingin menunaikan Haji tidak mustahil kerana pakej VIP dalam anggaran RM30k-RM60k. Jika anda melabur 5,000usd (RM19k) hari ini, selepas 400hari, RM78k dalam akaun. Jika RM78k dalam akaun tabung haji, panggilan tabung haji dah boleh dipercepatkan, jika ingin lebih cepat, pakej VIP dalam RM60k sudah boleh dirancang.

5) Lain-lain hal berjangka panjang. Kebebasan kewangan, hutang-piutang, belian, bayaran dan lain-lain.

6) Lain-lain hal berjangka pendek, Zenith Gold menawarkan sistem networking yang menawarkan bonus lumayan, anda mampu memiliki pendapatan harian sehingga RM1k atau lebih sehari.

Buatlah penilaian bijak sekarang. Langkah bijak anda mengubah hidup anda kelak. Rancanglah dari sekarang.

 
 
 
 
 

 

BAK KATA PERPATAH, PERAHU SUDAH DI AIR, PENDAYUNG SUDAH DI TANGAN SEGALANYA KINI TERSERAH KEPADA ANDA UNTUK TERUS BERTINDAK ATAU SEKADAR MENJADI PENONTON HAK KAMI BERKONGSI, HAK ANDA MEMBUAT KEPUTUSANNYA!
 
Apabila ramai yang bertanya saya mengenai peluang bisnes tetapi takut mahu mengeluarkan modal, lalu inilah jawapan saya.

Semua usahawan berjaya yang saya pernah jumpa, mereka pernah terbakar modal di tangan dan pernah papa kedana. Ada diantara mereka pernah tidur berbantal lengan di Masjid dan mandi setiap hari di tandas awam. Itu baru sedikit.

Mengapa orang berjaya terus melakar kisah kejayaan tetapi kita masih tetap berada di tahap yang sama sampai sekarang ?

Jawapannya mudah, kerana kita manusia yang penakut dan tidak pernah mahu ambil risiko. Kita tidak meletakkan kepercayaan usaha kepada diri kita sebaliknya meletakkan jumlah modal sebagai cagaran besar kononnya mahu meraih bahagia.

Telinga kita suka mendengar kisah jatuh bangun orang lain. Bila membaca kisah kesusahan orang berjaya, kita kagum dan terlopong mulut. Di saat itu juga semangat kita membuak-buak mahu menongkah arus.

" Kalau dia boleh, aku pasti boleh! ", teriak kita dalam hati. Berkobar-kobar.

Selepas lima minit, semangat tadi hancur berderai. Hilang entah kemana bersama langkah kaki kita. Ia pergi begitu sahaja tanpa khabar berita. Sehinggalah kita terbaca lagi penulisan demi penulisan yang membangkitkan nafsu berniaga setiap hari. Dan kita sudahpun membaca kisah orang bertahun-tahun.

" Apakah bisnes baik yang patut saya mulakan, Tuan ?", tanya seorang bapa muda yang berjumpa saya baru-baru ini.

" Bisnes baik ialah semua yang kita mulakan. Malah, kita tahu potensi dan risikonya. Namun, kita tetap mengusahakannya ", itu jawapan saya.

Modal bukan satu-satunya faktor kejayaan. Ia hanya alat atau batu loncatan untuk kita mulakan sesuatu. Dan modal bukan wang ringgit semata-mata. Nilai usaha, idea, masa, orang sekeliling dan tenaga juga adalah sebahagian daripada modal yang kita perlukan. Semua ini mesti selari dengan tindakan kita.

Lalu, bisnes apa yang boleh memberi jaminan keuntungan di dunia ini ? Jawapannya, tidak ada. Jika ada jaminan, semua orang mahu berniaga dan tidak ada yang mahu bekerja lagi. Jaminan kejayaan terletak atas bahu kita sendiri. Jaminan itu adalah tangungjawab dan sikap kita setiap hari.

Mulakan usaha dengan berfikir secara rasional. Mana mungkin usaha sekadar lima puluh sen mampu memberi pulangan lima puluh ribu ringgit ? Tuhan sudah berjanji, sesudah kesulitan pasti ada kemudahan. Surah Al Insyirah ayat lima dan enam.

Nah, sekarang ini apa lagi ketakutan kita agaknya ? Kita yang mencipta takut itu, dan kita sahajalah yang boleh membuang ketakutan itu. Sedang kita masih bermain perasaan, bulan berganti bulan, malah tahun sudah berganti tahun.
www.zenithgolds.com

Orang lain sibuk meraih kejayaan.
Lambat Tinggal 🚁🚁🚁💨💨💨💨😬
Kita ? Mahu salahkan orang lagi ?

 
Jika orang lain TIDAK yakin dan TIDAK Percaya dengan IMPIAN kita bersama ZG..ikut suka mereka lah, Pada saya TAK PENTING pun... selama ni pun TAK PERNAH harapkan orang untuk Percaya kecuali yang dah ikut saranan kita..Apa yang Penting sekarang ni adalah KEYAKINAN & TINDAKAN kita sendiri.. akaun sendiri dulu.
 
Usah nak pedulilah orang lain tu terutama yang Negatif manjang...Susah senang, Jatuh Bangun kita pun BUKAN ada siapa yg Bantu..lagi suka tengok kita JATUH dari BERJAYA !!
 
"SIAPA BUAT, DIA DAPAT..!!
SIAPA JALAN DULU...DIA SAMPAI DULU langkah 400 hari utk yg PASIF...Jika aktif cukup USD200 dah boleh rasa kemanisan ZG"
 
TAK MAMPU BERLARI, KITA BERJALAN, TAK MAMPU BERJALAN,
KITA MERANGKAK..JANJI SAMPAI.!!
 
Walaupun kita baru Bermula dari ' ZERO' apatah lagi jika Perkara yg Kita BELUM pernah Buat sebelum ni..selagi kita TAK MENCUBA,
Sampai bila - bila pun kita TAK KAN TAHU..
 
Cabaran dah PASTI Ada menanti kita, Tapi usah Gentar...TERUSKAN saja
Perjalanan ke Destinasi / Matlamat kita tu..in shaa Allah dengan izinNYA
kita PASTI sampai juga...
 
Aamiin.
 
ZG still the BEST!
 

 

Nama anda :
Emel anda :
 

 

 

http://www.zenithgoldsnetwork.com/images/loginweb.png

http://www.zenithgoldsnetwork.com/images/bannertepi.gif

 

PERCAYALAH : "There is something very precious since thousands of years ago Until Now You Can Have And Makes You Richer But unfortunately many do not know. "The experience of the investment the most profitable and secure your STARTING JUST YOU FINISH READING this blog! And if you're looking for a get rich quick schemes, pyramid system and MLM cheap, sorry just outstanding because what I'm going to tell this 100% totally unrelated to all The symptoms?"